Vuosi 2018 tarjoaa mahdollisuuksia

1
2343

1.1.2018

Lomani alkaa lähennellä loppua. Joulu on vietetty aivan ihanalla tavalla läheisten seurassa. On nautittu juhlapöydän antimista sekä käyty välipäivien shoppailureissulla Tampereella. Vuosi vaihtui eilen. Olen kokenut aina vuodenvaihteen olevan jollain tavalla puhdistavaa aikaa. Silloin on mahdollista tehdä itselleen lupauksia ja ajatella kulunutta vuotta selviytymistarinana. Vuosi 2017 oli itselle todella rankka. Henkistä sekä fyysistä puolta koeteltiin aika tavalla. Siinä ohella myös sosiaalinen elämä otti osumaa.

Loppuvuodesta otin kuitenkin rutkasti aikaa itselleni, ajatuksille, rakkaalleni sekä ystäville.

Ylhäällä oleva kuva kiteyttää hyvin tulevaa vuotta. Aion kuunnella kehoani yhä tarkemmin. Yritän parhaani ja se riittää. Pyrin vähentämään suorittamista ja elämään hetki kerrallaan. Tuon kirjan sain äidiltäni joululahjaksi ja se antaa minulle paljon niin ammatillisesti kuin myös henkilökohtaisesti.  Suosittelen lämpimästi sitä jokaiselle teille, jotka olette kiinnostuneita pysähtymään arjen keskellä.

Mitä muuta vuosi 2018 minulle tuo? Se tuo erittäin kiireisiä aikoja, sillä viimeinen vuosi opintojen äärellä käynnistyy. Sen vuoksi olen tehnyt tietoisen päätöksen siitä, että hyvinvointini kannalta on nyt oleellista liikkua luonnollisella tavalla ja niin, että nautin jokaisesta askeleesta. Haluan kehittyä kestävyysliikunnan parissa ja vastapainoksi aloittaa jälleen joogan.

Mitä ihmissuhteisiin vuonna 2018 tulee, on selvä asia. Aion ehdottomasti antaa enemmän aikaa niille rakkaille ystäville ja sukulaisille, jotka sitä ansaitsevat sekä karsia elämästäni sellaiset ihmiset, jotka eivät arvosta tai kunnioita toisen panostusta ja ystävyyttä. On tietynlaista rohkeutta valita ympärilleen oikeanlaista energiaa jakavat ihmiset.

Toivottavasti teidän vuosi on lähtenyt mukavasti käyntiin. Tehdään tästä vuodesta entistä motivoivampi sekä voimaannuttavampi <3.

Mun arjen hömpötyksiä pääsee seuraamaan instagramissa sekä snapchatissa:

IG: oooonae

SC: Oonaen

Rakkaudella,

Oona K / Voimaannuttamo

 

 

Comments are closed.