Tuntemattomia tunteita

0
1057

Viimeaikoina olen ajatellut asioita päivä kerrallaan. Jollain tapaa kuitenkin myös miettinyt sitä, mitä tuleva tuo. Kesätyöt on vielä auki, valmistuminen joulukuussa 2018 ja sen jälkeen pelkkää tyhjää. Tyhjää. Tällaiselle kontrollifriikille sehän on ihan kamala tunne. Tyhjä ja tuntematon. Sitten herää kysymyksiä…

Saankohan töitä? Olenko oikeasti valmis työelämään? Olenko edes oikealla alalla? Monenlaisia tunteita on herännyt ja en varmasti ole ainoa, joka näitä asioita käy läpi.

On uskottava siihen, että kaikki järjestyy ja asioita on turha stressata etukäteen. Olenkin pyrkinyt tekemään meditaatioita vähintään kolmesti viikossa. Tässä linkki yhteen meditaatioon, jota olen toteuttanut:

Tällä meditaatiolla on valtavan rentouttava ja rauhoittava vaikutus.

Tällä viikolla olen käynyt tallilla ja nauttinut hevosten tuoksusta. Olen kaivannut rakasta harrastustani pitkään ja vihdoin olen päässyt takaisin hevosmaailmaan. Odotan innolla sitä, että saan aivot narkikkaan arjen kiireistä. Koulussa on ollut useita palautettavia tehtäviä, jotka vieneet energiat tappiin. Olen nukkunut ihan liian pitkiä päiväunia ja ruokailurytmi on kärsinyt.

Ensiviikolla saan potkua taas uudelleen arjen voimaan, kun osallistun mentaalivalmentajan pitämään workshopiin yhdessä ystäväni kanssa. Rakastan uuden oppimista ja itseni kehittämistä, joten tämän kaltaisen valmennukset ovat enemmän kuin tervetulleita. Yksi valtava suositus on Unelma Itsestä -konsepti. Tuo valmennus teki kyllä aikoinaan ihmeitä omalle itsetunnolle ja kehotietoisuudelle.

Näillä mietteillä kohti viikonloppua <3!

-OONA K / Voimaannuttamo