Kevättä rinnassa

3
1714

[Artikkelikuva: Pexels.com]

Uskomatonta, miten valoisaa on jo aamulla kahdeksalta. Kevät on yksi lemppari vuodenajoista, koska se on uudelleen kukkaan puhkeamisen aikaa. Koen kevään ensimmäisillä auringonpaisteilla kihelmöintiä vatsassa ja rinnassa. Kaikki on niin kaunista ja kerrassaan energistä. Alkuvuosi on vain hurahtanut ja nyt todellakin mennään kohti maaliskuuta.

Vuosi sitten oli kova tohina ja jännitys päällä, kun olimme allekirjoittaneet yhdessä J:n kanssa vuokrasopimukset ensimmäiseen yhteiseen asuntoomme. Saan helposti flashbackejä tietyistä fiilikistä ja säistä, kuten nyt näin kirpeinä keväisinä pakkaspäivinä. Eilen astelin Tokmannille ostamaan vaaleanpunaisia tyynyjä koristamaan meidän valoisaa olohuonetta. Osaltaan kevät on todella väsyttävääkin aikaa. Kesästä on tässä vaiheessa jo pitkä aika eikä välttämättä akut ole enää niin ladattuina. Aletaan odottamaan jo kesän saapumista…

Kevät on silti kesää mielenkiintoisempi. Se herättää tunteita, nostaa kylmiä väreitä kauneudellaan, luonto uudistuu ja talvi ei suostu luopumaan paikastaan. Muistelen vuosia taaksepäin, kun talvi loppui todellakin jo helmikuussa, mutta tänä päivänä talvi taitaa kestää pitkälle huhtikuuhun. Ei se haittaa… Kevät se on silti.

Odotan innolla maaliskuuta. Silloin selviää Miss Plus Size -finaali. Silloin alkaa myös lasten harjoittelu, jota olen odottanut älyttömän paljon. Odotan, että pääsen vihdoin paikkaan, jossa koen pystyväni antamaan itsestäni ja ammattitaidostani jotain.

 

Näillä fiiliksillä kohti maaliskuuta <3

Hymyterkuin,

OONA K / VOIMAANNUTTAMO

Comments are closed.