Hykertelevän hyvä näin

1
1106

 

Hei juuri sinulle,

olen yksi motivaatiomaanantain uusista bloggaajista ja blogini nimi on: Voimaannuttamo. Tämä nimi syntyi miettiessä tulevaisuuden unelmia ja haaveita oman yrityksen perustamisesta. Se unelma on kuitenkin vielä kaukana tulevaisuudessa. Opiskelen Seinäjoen ammattikorkeakoulussa fysioterapiaa ja erityiskiinnostukseni kohdistuu psykofyysistä fysioterapiaa kohtaan, jossa keskitytään mielen ja kehon yhteistoimintaan.

Voimaannuttamo pitää sisällään kaiken sen, mitä blogissani tulee esiintymään. Terveellisiä elämäntapoja, hyväksi todettuja treenejä, herkullisia reseptejä, keinoja minuuden löytämiseen, kehopositiivisuutta ja mitä kaikkea voittekaan tämän voimaannuttavan otsikon alle keksiä. Mikä tärkeintä, tässä blogissa sinä olet ainutlaatuinen juuri tuollaisena kuin nyt olet. Täällä blogissa pääset minun lisäksi tutustumaan myös itseesi.

Kuka minä olen ja miten minusta on tullut minä?

Lukuisia vastauksia. Kaikessa yksinkertaisuudessaan olen herkkä, mutta rohkea Oona. Aikaisemmin olen opiskellut parturi-kampaajaksi ja todennut sen olevan liian pinnallista tällaiselle pohtivalle yksilölle. Fysioterapian tutkinto-ohjelman aloitin 2015. Vuoden päästä olen valmis fysioterapeutti ja unelmien tavoittelu kokonaisvaltaisesti saa alkaa. Olen pienen ikäni kulkenut kolhuista tietä vaikean nuoruuden kautta ja ompa se yksi syy, miksi juuri psykofyysinen fysioterapia on kiinnostuksen kohteeni. Olen melko kova stressaamaan, mutta tätä nykyä minulla on siihen työkalut, joilla voin hallita sitä. Näitä työkaluja tulen jakamaan myös sinulle.

Oleellisia asioita tämän hetken arjessa on valtavan rakastava puoliso, jonka kanssa yhdessä pohdimme maailman menoa. Viihdyn viikonloput vilttien alla pörrösukat jalassa, toisessa kainalossa Pepsi max ja toisessa mun tuki ja turva . Rakastan saunomista, joulua, lahjojen antamista ja fiilistelyä, joten nyt eletään suorastaan mun lempivuodenaikaa!

 

Kiitos sinulle, kun luit loppuun saakka tämän hykertelevän hyvän esittelyn. Tuuthan uudestaankin Voimaannuttamon sivuille? Nähdään ensi postauksessa,

Voimaannuttamo

1 KOMMENTTI

  1. Kiitos esittelystä! Psykofyysinen terapia vaikuttaa mielenkiintoiselta. Samoin odotan jo innolla stressinhallinta vinkkejä ☺️

KOMMENTOI

Kommentoi!
Kirjoita nimesi