Tässä viime aikoina oon huomannut, että eihän tästä elämästä tulisi mitään ilman ystäviä. Elämässä on paljon asioita, joita ei pysty käsittelemään ilman ystäviä, asioita, joita et halua kokea ilman ystäviä ja minä en ainakaan halua edes elää ilman ystäviäni, enkä toivottavasti koskaan heitä menetä?

Mitä hyvä ystävyys on?
  • Se on kuin parisuhde. Siihen tarvitaan kaksi ihmistä ja kuten jokainen parisuhde on omanlaisensa, sitä on myös ystävyyskin.
  • Se voi mun mielestä syntyä myös lyhemmän tuntemisajan jälkeen. Ei aina tarvii olla lapsesta asti parasta kaveria.
  • Se ei ole pelkästään hauskanpitoa, vaan se sisältää paljon muutakin, esimerkiksi välittämistä.
Millainen on hyvä ystävä?
  • Hän on hyvä kuuntelija ja puhuja. Hänelle voit puhua mitä tahansa, mistä tahansa, milloin tahansa, eikä hän tuomitse sinua, vaan keskustelee asioista asioina kertoen oman mielipiteensä.
  • Hän ei arvostele, ei edes vitsillä. Hänen kanssaan voit olla juuri sellainen kun olet.
  • Hän on aina luonasi ja pitää sinusta huolta. Välimatkalla ja ajalla ei ole mitään väliä, vaikka ette olisi nähneet pitkään aikaan, jokainen tapaamiskerta on kun olisitte nähneet vasta eilen ja tiedät, että voit luottaa häneen asiassa kuin asiassa.

Hyvä ystävyys on luottamuksen arvoinen ja hyvään ystävään voit luottaa sadan prosentin varmuudella. Hyvä ystävä on kuin perheen jäsen.

Kun kuuntelet korvillasi, puhut suullasi, katsot silmilläsi ja rakastat sydämmelläsi, saat samaa kohtelua siltä todelliselta ystävältäsi. Puolin ja toisin. ?

Nää nyt oli vaan mun mietteitä, ajatuksia ja mielipiteitä hyvästä ystävyydestä ja hyvästä ystävästä. Millainen on teidän mielestä hyvä ystävä ja ystävyys?