Mä taisin luvata tossa vuoden alussa että kirjottelen tänne vähän enempi, mut sit se taas jotenki vähän unohtu. Kaikenmaailman kiireitä muka ollu, mutta NYT otan itteeni niskasta kiinni! ?

Tosiaan, mulla oli lauantaina viimenen päivä Bikini Challengen parissa ja siirrynkin lennosta Bullin All Outtiin. Vähän jännittää, että mitenhän sitä oikein pärjää, mut kun kaikkensa antaa ja tekee, niin ei voi epäonnistua!

Tän alkuvuoden 10 viikon dieetin tarkotus oli sulatella viime syksynä ja joulun aikana tulleet höttöturvotukset pois, mut vähän enempikin kyllä lähti, paino putos noin 15 kiloa. Pudotustahti oli mielestäni liiankin kova, mut tosta pudotetusta määrästä ensimmäiset 5 kiloo lähti kahen viikon aikana, kiitos nesteiden. JA koska oon niin jästipää et jos oon päättänyt mennä dietillä 10 viikkoa niin mähän sit myös meen. ?

Käyn tietyn väliajoin, kerran kaks kuussa puntarilla kattomassa, että mitäs tapahtuu tälleen kun painoo pudotan, mutta toisaalta sillä ei oo mitään merkitystä mitä siellä puntarissa lukee, jos peilikuva näyttää hyvältä. No ei se vielä näytä ihan siltä miltä haluisin, joten töitä on tehtävä! Ja paljon! ?

11.1.-24.3.

Paino -14,8kg

Vyötärö -13cm

Napa -20cm

Lantio -11cm

Rasvaprosentti oli tullu 4% alaspäin.

Tarkotuksenahan mun oli jatkaa dietillä All Outissa, mutta tulin siihen tulokseen, että vaikka sitä ylimäärästä on edelleen aika reippaastikkin niin lähen kuitenkin buildille, modatulle semmoselle mutta lähen kuitenkin.

Ja hiphei! Mulla on just nyt työn alla omat pt-Facebook sivut, jotka suunnittelin julkasevani tässä piakkoin, kantsii olla kuulolla! Olin suunnitellu pistäväni -50% alennukseen pari juttua ?

Pidemmittä puheitta, kuulemiin!