PT hommii

 

Moikka taas!

Nyt ne Facebook sivut on sit olemassa, kyllä jännitti julkaista omat hinnat sun muut kaikkien nähtäväksi, mutta nyt se on tehty. Käykää tsekkaa! Eli facebookkiin vaan ja Personal trainer Janette seurantaan 😉

 

Ajatus Personal traineriksi kouluttautumisesta on lähtenyt jo monien vuosien takaa, nyt syksyllä sain vasta tarpeeksi rohkeutta lähteä toteuttamaan tätä unelmaa. Enkä kadu yhtään! Tähän maailmaan tarvitaan erilaisia persoonia valmentajiksi, koska onhan tässä maailmassa myös monta erilaista ihmistä, ketkä tarvitsevat valmentajien palveluita ja tukea. Myös minä tarvitsen valmentajaa ja tukea omissa hommissani, niinkun moni muukin valmentaja.

Kyllä sitä kuulee aika paljonkin muiden ihmisten mielipiteitä ja kommentteja tästä asiasta, pääsääntöisesti pelkkää hyvää, mutta valitettavasti myös sitä huonoa. Joillakin kun on semmoinen ajatusmaailma valitettavasti, että kaikkien personal trainereiden pitäis olla tikissä 24/7, no ei ole. Tai että eihän Personal trainerit herkuttele koskaan, no kyllä herkuttelee. Tällä hetkellä voisin väittää, että mun elämäntavat on aika terveelliset, tietty oma projekti on vielä kesken ja tulee olemaan pitkään, koska ei ne muutokset yhdessä yössä tapahdu ja voisin olla paremmassa kunnossa, mutta siihen pyritään koko ajan. Oon sentään paremmassa kunnossa tällä hetkellä kun reilu vuosi sitten. 😀 Mutta jos tässä elämässä elää ’sittenkun’ ajattelutavalla, niin voiko ikinä saavuttaa mitään? Kyllä mäkin mietin syksyllä, että no sittenkun oon tarpeeks hoikka nii lähen vasta kouluttautumaan pt:ksi. Paskan marjat, jos aina ajattelee vaan muiden mielipiteitä niin eihän sitä elämää tuu elettyä niinkun itse haluais!

Kun laittaa ne omat unelmat tavoitteiksi, niin elämästä tulee oikeesti aika ihanaa. 🙂