Mun treeni viikko

Aattelin avata teille, kuinka vähän mä oikeestaan tällä hetkellä ees urheilen, tai oon urheillu marraskuusta asti. Oon valmistautunu nyt 11. päivä alkavaan dieettiin ja niinhän se on, että mitä enemmän ennen dieettiä syö ja mitä vähemmän treenaa, sen helpommin se fläsä lähtee sulaa, kun vähän tiputetaan ruokamäärää ja lisätään liikuntaa. Tarkotus ei oo siis vetää överi mättöö ja lihottaa itteensä, (vaikka sitäkin on tullu tehtyä?) vaan popsia maha täyteen puhdasta ruokaa ja kerätä energiaa dieetille.

Käyn kaks kertaa viikossa salilla. Pääsääntösesti aina maanantaisin ja torstaisin. Teen 1-jakoista ohjelmaa, enkä oo ikinä oikein ollut mitään mieltä 1-jakosista ohjelmista, joskus, tai oikeestaa aika usein teen vaan sitä mitä huvittaa. Välillä on ihan hauskaa treenata ilman mitään ohjelmaa ja keksiä päästä mitä seuraavaksi tekee.

Ihan kunnon lenkillä, käyn kerran tai kaks viikossa. Siis semmosella lenkillä missä oon yksin ja hiki lentää kilometrin päähän. Muutenhan mun tulee ulkoiltua joka päivä noiden koirien kanssa, tykkään kävellä töihin ja töistä kotiin ja välillä on mukava käydä kaverin kanssa käpyttelemässä ja höpöttelemässä niitä näitä.

Ihan sillä oon pitänyt aika minimissä jumppailut, koska olin aika väsynyt alku syksystä niin ei pidä lähtee tökkimään kepillä jäätä. Olo on energinen ja hyvä, niinhän sen pitääkin olla! Tiiän myös, että kun pomppaan taas dieetille, niin mun salitreenit nousee neljään kertaan viikossa ja kunnon lenkit 2-3 kertaan viikossa. Täytyy siis kerätä vähän energiaa et jaksaa 10 viikkoo vetää täysillä. Tai 16 viikkoo, en oo vielä päättäny kauanko aijon dieetillä olla. Haaveena olis, että tämän dieetin jälkeen alkaisin olemaan niissä mitoissa, mihin tavoittelenkin. Mullahan vaihtuu tän BCn jälkeen valmennus, että saas nähä mitä sitä sit keksii.

Välillä on siis hyvä ottaa rennompia aikakausia myös liikunnan suhteen, vaikka se tuntus siltä, että nyt tulee takapakkia ja pahasti. Mieti mistä oot lähteny joskus liikkeelle! Parempi niin, että pitää sitä saavutettua kuntoa yllä vähällä liikunnalla, kun että ei tee mitään ja menettää kaiken mitä on saavuttanut.

Energistä tammikuuta just sulle siellä näytön toisella puolella! ?

Comments are closed.