Erilaisuus on vahvuutta

Monesti ainakin ite kuvittelin joskus, että kaikki personal trainerit on niitä ihmisiä, ketkä on ympäri vuoden tosi kireessä kunnossa, noudattavat tiukkaa ruokavaliota ympäri vuoden lipsumatta kertaakaan, ja että heistä kukaan ei käy viihteellä, ei juo alkoholia ja ei syö karamelliä. No oon luultavastikkin ollut väärässä, koska musta on kuitenkin tulossa pt ja tykkään välillä tehdä noita edellä mainittuja asioita.

 

Muistan syksyllä, kun tähän Trainer4Youn kouluun lähdin mukaan niin toisaalta vähän ehkä häpesin, että lähden tämmöiselle alalle kun ite oon edelleen ylipainoinen. En juuri kenellekkään aluksi asiasta puhunut ja ensimmäinen koulupäivä jännitti enemmän kun mikään. Pelkäsin että mitä jos muut ihmiset, ketä koulua on lähteny käymään, ajattelee että mitäs tuo täällä tekee. No väärin ajattelin. Meillähän on ihan super ihana ryhmä, jossa jokainen saa olla ihan juuri sellainen kun haluaa!

Pyörittelin mielessäni monesti kysymystä, että kuka nyt ylipainoiselta pt:ltä haluaa palveluita? No mitä väliä sillä ihmisen koolla on, jos tietoa ja taitoa löytyy! Mehän ollaan vaan ihmisiä kaikki ja jokainen on omanlaisensa. Minä olen tämmöinen ja muut muunlaisia. Asia on mulle edelleen aika arka ja asetan itselleni kauheat paineet asian suhteen, haluan kuitenkin vaan auttaa muita ihmisiä heidän tavoitteiden ja unelmien suhteen, miksi ajatella mitä muut siitä ajattelevat? Niinpä, kun sisästäisin tämän itsekkin vielä. ?

Kyllähän sitä välillä kuulee ihmisten suusta piruilua asiasta ja jotkut ihmiset tulevat ihan tarkoituksella pätemään asioista, ihan kun en tietäis mistään mitään. Enköhän mä käy tuota koulua juurikin sen takia, että siellä opetellaan näitä asioita, jotta voin muita auttaa. No mutta, nyt oon jo valmis hyvinvointi- ja kuntosalivalmentaja, ja juurikin tänä viikonloppuna meillä alkoi varsinaiset personal trainer opinnot! Puoli vuotta niin valmistun. Mikä on ihan huikeeta! En malta oottaa!

Jokainen meistä on erilainen, toisen vahvuus voi olla toisen heikkous. Monet rakentaa kovan ulkokuoren, minkä pinnan alta saattaa löytyä todella herkkä ja haavoittuvainen ihminen, kehen sattuu tosi kovaa ne pienet hauskat vitsit ja piruilut. Annetaan jokaisen olla sitä mitä haluaa ja kohdellaan toisia niinkun toivottais meitä itteemme kohdeltavan.  Jookos?

 

Sinä pystyt mihin vaan, kunhan uskot itseesi! ?