Kuten jo otsikosta tuli ilmi, aamupala on päivän aterioista tärkein! Sillä saadaan heti aamusta aineenvaihdunta käyntiin ja kroppaan poltto-ainetta, että jaksetaan suoriutua tulevan päivän askareista.

Samalla se on ainakin mulle myös hankalin ateria. Mulla teettää välillä hankaluuksia syödä aamupala ihan omien aikataulujen takia ja joskus ei yksinkertasesti vaan huvittas syödä yhtään mitään. Pääsääntöisesti kuitenkin joka aamu popsin saman aamupalan, päivästä riippuen missä muodossa ruoka-aineet kurkusta alas pistän.

Vapaa aamuina mun aamupala koostuu gluteenittomista kaurahiutaleista, mansikoista, mehukeitosta, rasvattomasta raejuustosta ja luomuvoi nokareesta. Tätä settiä vois syyä oikeesti vaikka 100 kertaa päivässä! Mulla on kauhee pakkomielle asetella joka aamu raaka-aineet samalla tavalla lautaselle, vaikka ennen syömistä pistänki koko hösselin sekasin.

Jos mulla on töihin meno aamu, joita on viikossa 3, pistän kaikki edellä mainitut tavarat blenderissä sekasin, vähän vettä päälle ja eiku ääntä kohti.

Kuinka moni teistä syö aamupalaa ja mitä se sisältää?

Loistavaa tätä päivää teille siellä näytön toisella puolella ja nauttikaa huomisesta itsenäisyyspäivästä! ?

KOMMENTOI

Kommentoi!
Kirjoita nimesi