Voimaa Arkeen

Arki on useimmiten ennalta suunniteltua ja toistuu tiettyjen kaavojen mukaan. Arjesta voi tehdä mielekkäämpää, kun varaa aikaa niille itselle tärkeille asioille ja tekee voimaannuttavia asioita. Arki on usein kiireistä ja  suoritettavaa  ja  siksi  on tärkeää  taata oma  jaksaminen. Kun voi  itse hyvin, niin pystyy antamaan muille enemmän. Itse saan voimaa monista eri asioista ja tässä muutama esimerkki.

  1. ULKOILU: Ulkoileminen ja siellä liikkuminen antavat energiaa ja saavat mielen lepäämään. On ihana kävellä ulkona ja istahtaa kävelyretken päätteeksi meren rantaan. Ulkoilma tekee hyvää koko kropalle ja kaikki hyötyliikunta on hyväksi.
  2. LIHASKUNTO HARJOITTELU: Lihasten yllä pitäminen parantaa fyysistä olemusta ja auttaa jaksamisessa. Itse tykkään harjoitella vain oman kehoni painoilla ja venytellä. Jokainen voi harjoitella oman kehitystason ja tavoitteen mukaisesti, kaikki liikunta on hyödyksi.
  3. LUKEMINEN: Lukeminen auttaa pääsemään irti arjesta ja kehittää mielikuvitusta. Rakastan uppoutua hyvään kirjaan ja antaa mielikuvituksen lentää. Kirjoja lukemalla myös kehittää aivojen toimintaa ja saa lisää mielekkyyttä arkeen.
  4. KIRJOITTAMINEN: Kirjoittaminen auttaa jäsentämään päivän tapahtumia ja on mielekästä puuhaa. Kirjoittaminen on luovaa ja kehittää mielikuvitusta. Rakastan kirjoittamista ja se on se oma juttuni, mitä tykkään tehdä ja ilmaista itseäni.