Takaisin Lähtöruutuun

Uudet Kujeet Odottaa

Kotiin paluu tuntuu helpotukselta pitkän matkan päätteeksi, mikä oli viedä voimat kokonaan. On kerättävä uusia voimia uutta seikkailua varten.  Palaaminen takaisin ei tunnu epäonnistumiselta, vaan takaisin palatessa olen monta kokemusta rikkaampi ja oppinut paljon uutta. Seikkailu jatkuu vaikka matka yhdessä pisteessä päättyykin. 

Espanja oli minulle unelmien täyttymys, mutta mikään ei kestä ikuisesti. Pian alkuhuuman jälkeen kamppailimme samojen haasteiden kanssa kuin kotimaassa ja ulkopuolisuuden tunne voimistui. Paluu kotiin tuntui helpottavalta vaikka ikävä jäikin. Opin ettei maiseman vaihdos auta korjaamaan huolia, vaan ne täytyy käsitellä paikasta riippumatta. Onnellisuus lähtee omasta itsestä ja käsittelemättömät asiat palaavat aina takaisin. Asiat tulee saattaa päätökseen, jotta on tilaa uudelle.

Kotiin paluu on vain yksi etappi elämän matkassa ja lähtöruudun kautta kulkeminen auttaa saavuttamaan uuden päämäärän. Olen iloinen ja tyytyväinen, että lähdimme Espanjaan kokeilemaan elämistä. Toimeentulon hankkiminen kävi niin hankalaksi, että kotiin paluu tuli välttämättömäksi. Puolessatoissa vuodessa ehti kokea rutkasti uutta ja saada näkökulmaa elämään. Työn tärkeys selkeni itselleni ja opin arvostamaan säännöllistä työssä käymistä. Arki on edelleen hieman hakusessa täällä kotimaassa, mutta pikku hiljaa asiat järjestyvät. Uudet kujeet ovat jo mielessä ja syksyhän on uuden innostuksen aikaa. Lähtöruudusta uusin voimin eteenpäin.

Matti koira pääsi uuteen kotiin