Onni löytyy omasta itsestä

Onni on tunne, joka tekee olon tyytyväiseksi ja hyvinvoivaksi. Onnellisuus on sisäistä rauhaa ja hyvää mieltä. Onnellisuus ei ole riippuvainen ulkoisista tapahtumista, vaan jokainen voi itse tehdä itsensä onnelliseksi. Onnellisuus heijastuu mielekkäänä elämänä ja hyvänä olona. Onnellisuutta pidetään tavoitteena, mutta siitä voi tehdä elämän tavan pyrkimällä hyvään oloon ja onneen joka päivä. Onnellinen ihminen on kiitollinen ja tyytyväinen ja haluaa jakaa iloa ja hyvää muillekin.

Onnellisuus on asenne ja suhtautuminen asioihin. Huonona päivänäkin voi olla onnellinen, kun ei anna vastoinkäymisille liikaa energiaa. Huonon päivän voi kääntää myös hyväksi keskittymällä mukaviin asioihin ja näkemällä maailmaa onnellisena. Onnellisuus tarttuu ja viettäessä aikaa iloisten ja positiivisten ihmisten keskellä saa myös itselleen paremman mielen. Onnellisena suhtautuu asioihin paremmin ja onnellisuus on itsestään kiinni.

Onnen esteenä ovat ihminen itse. Jatkuva tavoittelu ja tyytymättömyys lisäävät onnettomuutta. Ihminen ei voi olla onnellinen todella, jos elämä rakentuu vain tavoitteiden ympärille. Onni kestää vain hetken kun tavoite on saavutettu ja taas aletaan tavoittelemaan jotakin uutta. Pysyvän onnen voi löytää tästä hetkestä ja olla kiitollinen siitä mitä nyt on. Kaikki on muuttuvaa ja onnen tavoittaa pysähtymällä ja löytämällä sisäinen rauhan. Jokainen valitsee kuinka haluaa suhtautua asioihin ja onnellisen elämän asenteen voi ottaa tavaksi. Teoilla ja valinnoilla voi tehdä elämästä parempaa ja kohdella itseään ja muita hyvin. Onni löytyy jokaiselta.

 

KOMMENTOI

Kommentoi!
Kirjoita nimesi