Kun Rakas Tulee Kotiin

Ihmisiä kohtaa päivittäin ja ollaanhan me luontaisesti lauma eläjiä. Ihminen tarvitsee toista jakamaan arkea ja oli ihanaa saada viimein mieheni takaisin kotiin työmatkalta. Yksin ollessaan keskittyy muihin asioihin kuin yhdessä. Neljä silmää näkee paremmin kuin kaksi. Yksin näkee asioissa vain oman mielipiteensä ja tulee välillä sokeaksi. Yhdessä on mukavampi jakaa asioita ja saada eri näkökulmia.

Yksin ollessani aika kului kuitenkin loppujen lopuksi nopeasti, kiitos ystäväni ja koira kamujeni. Välillä ikävä iski, mutta lohdutti tietää tilanteen olevan vain väliaikainen. Rakkaus muuttaa hieman muotoaan erossa ollessa, mutta täyttää kuitenkin sydämen lämmöllä. Välillä yksinolo tekee hyvää ja voi keskittyä vain itseensä ja kasvaa. Opin yksin ollessani pärjäämään myös ns. miestentöissä ja kohtaamaan ihmisiä yksin rohkeammin. Vieraassa maassa ei aina ole niin yksinkertaista kohdata ihmisiä kun ei puhu kunnolla kieliä.

Nyt kuitenkin odotettu päivä on saavutettu ja olen saanut sydänkäpyni takaisin. Yhdessä eläminen on hauskempaa ja tuo turvaa. Rannallakin on mukavampaa viettää aikaa yhdessä ja jakaa asioita. Onhan se niin että sydän valitsee itselleen puolikkaan, jota ilman tuntuu tyhjältä. Nyt on arki taas vakiintunut ja täysillä rinnoin mennään eteenpäin.

Koirakaverit juomatauolla

Rannalla tuulee..

Ranta tunnelmia

Comments are closed.