Mistä tätä tavaraa on tullut? Miten siitä pääsee eroon?

2
1669

Oon tässä kesän aikana käynyt läpi mun tavaroita. Alunperin tarkoituksena oli myydä muutama tuote ja saada vähän taskurahaa (koska sitä ei työttömällä voi koskaan olla liikaa). Aika nopeasti huomasin, että sitä ylimääräistä tavaraa ei ollutkaan ihan yksi tai kaksi, vaan pian mulla oli kolme Ikea-kassillista (niitä isompia kasseja) tavaraa, pääosin vaatetta.

Äimistyneenä kattelin niitä paita- ja housukasoja ja mietin, että mistä ihmeestä ne on mun kaappiin eksyneet! Karkea fakta on se, että todellisuudessa käytän ”aina” samoja vaatteita: parit luottohousut, muutama paita ja toppi sekä kylmemmille säille huppareita. Ja that’s it.

Nyt kun oon käynyt vaatekaapin läpi ja valinnut vaatteet, jotka saavat jatkaa elämää toisaalla, olen laittanut niitä myyntiin moniin eri paikkoihin – toki verkossa. Ne on nyt esillä muutamassa Facebook-kirpparissa sekä tori.fi:ssä. Muutaman vaatteen olen saanut myytyä, mutta on niitä hitto vie vaikka kuinka paljon vielä jäljellä!

Sen verran olen jämy, että haluaisin tienata jonkin verran, joten siksi en ole vielä vienyt vaatteita hyväntekeväisyyteen. Todennäköisesti sitten, kun aikani olen kauppoja yrittänyt hieroa, niin nuo päätyy UFF:lle tai Fidaan.

Mietin tänään, että jos veisin ne jonnekin itsepalvelukirppikselle. Meillä on täällä Pihliksessä oma kirppis, mutta olen kuullut, että siellä ei vaatteet oikein vaihda omistajaa. Seuraavaksi lähin kirppis olisi sitten Malmilla. Olen huomenna menossa sinne asioille, joten voisin samalla reissulla käydä tsekkaamassa millanen paikka se on ja hieman kysellä, että minkälainen tuote siellä menee kaupaksi.

Jos teitä kiinnostaa tai jos teillä on tarve esim. syysvaatteille, niin käykää tsekkaamassa mun Facebook-kansio, jossa on kaikki myytävät tuotteet. Kansio on julkinen eli sen näkee, vaikkei olis mun kaveri FB:ssä.

Tänään, sunnuntain kunniaksi mulla on menossa kamppis, jossa saa 30 prosenttia alennusta, jos ostaa vähintään neljä (4) tuotetta. Kannattaa siis käyttää tilaisuus hyväksi!

Ei kai siinä sen enempää. Tehdään hyviä kauppoja ja voidaan hyvin! Moro!

Comments are closed.