Kesäloma

0
371

No jopas, edellisestä kirjoituksesta onkin vierähtänyt tovi. Tässä kesälomalla ollessa mieli on päässyt pitkästä aikaa sellaiseen tilaan, että alkaa syntyä uusia ajatuksia. Tänään kirjoitin ylös pitkästä aikaa mieleen tulleita ajatuksia, joita voisi hyödyntää syksyllä valmennuksessa. Ihan mielellään ja vähän innostuenkin. Lepääminen alkaa tehdä tehtävänsä, ja vielä on lomaa jäljellä!

Talven ja kevään jälkeen taisinkin olla väsyneempi, mitä olin itse ajatellut. Olihan tämä taas ensimmäinen kausi vanhempainvapaalta palaamisen jälkeen. Lisäksi keväällä toteutui yksi suuri uraunelma, jota kohti olen jo pitkään tavoitellut. Unelmien toteutumiseen liittyy suuria tunteita, niin tähänkin. Muutokset omalta osaltani ihan arkityön muuttumisessa ovat itseasiassa yllättävän isoja ja uusien päivärutiinien löytymiseen menee oma aikansa.

Ja vaikka valmennustyötä on tehnyt jo pian 10 vuotta, olen uusien haasteiden edessä. Vihdoin. Vähän jännittää mitä syksy ja talvi tuo tullessaan, mutta on ihanaa huomata oman innostuksen ja motivaation heräämisen.

Vielä on muutama viikko aikaa lomailla, kerätä voimia pitkää syksyä ja talvea kohti, herätellä ja kasvatella uusia ajatuksia ja ideoita.

Hyvänä inspiraation lähteenä on toiminut tähän mennessä mm. Pekka Hyysalon Fight Back (äänikirjana, ovat muuten käteviä) ja Instagramista bongatut muiden valmentajien vinkki- ja treenivideot.

Ja pelkkä oleminen.

Rentouttavaa tiistai-iltaa kaikille!

KOMMENTOI

Kommentoi!
Kirjoita nimesi