Kuka mä olen?

Heippa kaikki !

Mahtavaa, että olet eksynyt blogiini ! Tässä pientä esittelyä itsestäni.

Olen 21-vuotias positiivisuutta ja energiaa pursuava nuori nainen Helsingistä. Täällä blogissa saat vinkkejä treeneihin, ravintoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tulen kirjoittelemaan myös paljon mun normaalista arjesta sekä kilpailuista.

Reilun vuoden verran olen tehnyt töitä Personal trainerinä Hyvinvointi- ja liikuntakeskuksessa Fressillä Kampissa. Motivoin, autan ja ohjaan asiakkaitani innostumaan tästä kuntoilun ihanasta maailmasta. Kuljen matkan varrella tavoitteisiin puskien asiakkaitani kohti heidän tavotteitaan.

Olen myös työskennellyt noin 5 vuotta parturi-kampaajana. Lopettelin ne hommat viime vuoden puolella, sillä halusin antaa kaikkeni asiakkailleni Fressillä ja keskittyä kilpailemiseen. Eihän sitä koskaan tiedä minne elämä vie, jos vaikka innostuisikin joskus takaisin niihin hommin.

Olen aina liikkunut – enemmän tai vähemmän. En voi edes kuvitella arkea, jossa ei olisi mukana liikuntaa tavalla tai toisella. Nuorenpana tuli liikuttua monipuolisesti, lähimpänä sydäntä kuitenkin oli yleisurheilu – lajinani pituushyppy ja 100m. Nyt viimiset viisi vuotta puntti on vienyt mun sydämen mennessään.

Viime syksynä 2017 kilpailin ensimmäistä kertaa Bikini Fitneksessä. Kilpailut menivät aika nappiin – kisoista nappasin mukaan kaksi Suomenmestaruutta ja kaksinkertaisen Overall kilpailujen pystit. Näistä päädyin vielä naisten sekä junioreiden MM-joukkueeseen edustamaan Suomea. Ihan mieletöntä ! Kisoista ja valmistautumisesta kirjoittelen tänne blogin puolelle enemmän myöhemmin.

Sporttisen arjen lisäksi rakastan hääräillä keittiössä, joten tänne blogin puolelle ilmestyy myös paljon reseptejä.

Laittele blogi seurantaan! <3 Voit myös seurailla mun Pt-sivustoja  facebookista sekä normaalia arkea Instagramissa mariettakaroliina .

xoxo,

Manna

2 KOMMENTIT

Comments are closed.