Heissan, Oon saanut ihan mielettömästi viestejä toivepostauksista. Kiitos niistä! Mielelläni kuulen mistä haluatte mun kirjoittelevan. <3 Tässä postauksessa kerron enemmän mitä tällä hetkellä syön ja miten se eroaa kisakaudella syömisestä. Mulla kisakausi eli dieetti alkaa vasta toukokuussa, joten nyt vielä ehtii nautiskella syömisestä. Viime dietillä söin ruokaohjelman mukaan. Tämä tarkoittaa sitä, että valmentajani Anna laski minulle mitä syön ja teki siitä ruokaohjelman,...
Heippa ihanat! <3 Mun hiusten kunnosta ja laitosta on vastannut jo iät ja ajat Ts salonki Malminkatu. Mun luottokampaaja ja kisalookin suunnittelija Essi Heinonen on laitellut mun tukkaa niin arkena sekä Lahden kisoissa. Ajateltiin muistella teitä pienellä kivalla. Huhtikuun ajan leikkaukset, värjäykset sekä meikit -20% listahinnoista!  HUOM! Alennus koskee vain Essi Heinoselle varatuista ajoista. Muistathan mainita varatessa mun nimen. Tästä linkistä pääset varailemaan...
Heipsan, Tässä teille herkku tuorepuuro reseptiä. Tuorepuuro eroaa normi lämpimästä puurosta siten että se tehdään etukäteen ja se on parhaimmillaan mitä kauemmin sen antaa muhia (vähintään 1h ja enintään päivä tai kaksi). Perusidea tuorepuuroissa on tämä: 1 dl kaurahiutaleita + 1 dl nestettä + 1 dl massaa + X proteiininlähde + 1rkl makua. Ainekset tähän herkku tuorepuuroon: - Kaurahiutaleita 1dl (Urtekram) - Chia siemeniä 1rkl (Urtekram) -...
Heippa! Moni teistä lukijoista varmasti jo tietäänkin mun kisataustoja - ajattelin kuitenkin kertovani niistä myös täällä blogin puolella. Oon saanut paljon kyselyitä miten kannattaa valmistautua kisoihin ja milloin olisi hyvä mennä kisaamaan. Kirjoittelen siitä vielä lähiaikoina oman postauksen. :) Olen treenannut noin kolmisen vuotta tavoitteellisesti. Suurin haave oli aina päästä lavalle, mutta aina tuntui siltä etten ollut vielä valmis. Halusin, että...
Heippa kaikki ! Mahtavaa, että olet eksynyt blogiini ! Tässä pientä esittelyä itsestäni. Olen 21-vuotias positiivisuutta ja energiaa pursuava nuori nainen Helsingistä. Täällä blogissa saat vinkkejä treeneihin, ravintoon sekä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Tulen kirjoittelemaan myös paljon mun normaalista arjesta sekä kilpailuista. Reilun vuoden verran olen tehnyt töitä Personal trainerinä Hyvinvointi- ja liikuntakeskuksessa Fressillä Kampissa. Motivoin, autan ja ohjaan asiakkaitani innostumaan tästä kuntoilun ihanasta maailmasta....
Heippa! Olen energiaa ja positiivisuutta pursuava nuori nainen Helsingistä. Arkena liikutan Fressillä Personal Trainerinä. Ammatiltani olen myös parturi-kampaaja. Kilpailen Bikini fitneksessä, joten treenaaminen on todella iso osa elämääni ja arkea. Viime syksynä 2017 kisasin ensimmäistä kertaa, jolloin voitin tupla Suomenmestaruuden ja Overall kilpailun molemmista sarjoista jossa kisasin. Blogissani keskitytään voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Kirjoitan Bikini Fitneksestä tänne blogiin, koska tulen myös jatkossa kisailemaan. Saat blogia lukiessasi vinkkejä treeneihin, ravintoon sekä hyvinvointiin asiantuntevalla otteella.