Uuden vuoden tavoitteet itselleni

Jokainen edeltävä vuosi olen tehnyt lupauksia ja ajatellut että näin ne tulee pitämään. Kaikki lupaukset eivät ole pitäneet ja itselleni siitä on tullut huono mieli. Viime vuonna siis päätin etten tee lupauksia vaan teen hyviä tavoitteita ja päämääriä. Sellaisia joista tiedän että osaan ottaa myös sudenkuopat opiksi, niitä kun varmasti tulee.

Ihan ensimmäisenä asetin itselleni tavoitteeksi antaa itselleni omaa aikaa. Se on myös asia joka välillä unohtuu itseltäni. Kolmen lapsen äitinä se oma aika on kortilla, mutta ehkä nyt onnistun paremmin. Käyn itsekseni välillä kaupungilla, näen ystäviä, käyn katsomassa elokuvan jos haluan. Jotakin pientä vähintään kerran viikossa.

Toisena päätin huolehtia omasta itsestäni, käyn kuntosalilla, syön terveellisemmin ja keskityn myös henkiseen hyvinvointiin enemmän. Kulunut vuosi tai varsinkin syksy 2017 oli aikamoista menoa koko ajan ja välillä huomasin kuinka en ollut syönyt kunnolla tai nukkunut tarpeeksi pitkiä yöunia.

Nyt on mennyt pitkiä aikoja kun en ole käynyt salilla mutta 8.1.2018 se alkaa taas. Oon päättänyt onnistua mun tavoitteessa jonka asetin itselleni viime vuonna: mahtua mun 12vuotta häämekkoon heinäkuussa 2018. Se vaatii töitä ja paljon mutta sen eteen tulen tekemään paljon töitä. Ruokavalion ja treenauksen avulla. Samalla haen myös peilikuvalleni hyväksyntää, sinut en itseni kanssa vielä ole, mutta jonain päivänä kyllä.

Lähde mun mukaan tälle matkalle! Jättäkää ihmeessä kommenttia ja kysykää. Kertokaa myös jos haluatte että kirjoitan jostain tietystä aiheesta 🙂

Mun matkaa voi seurata myös Instagramissa: Freshlife_With_Susanna ja Snapchatissä nanasusa_83

Comments are closed.