Nuorten unelma kampanja

Olen tehnyt pian 6vuotta vapaaehtoistyötä Hope – Yhdessä & Yhteisesti Turussa. Hope toimii valtakunnallisesti 20 paikkakunnalla auttaen vähävaraisia lapsiperheitä tavara- ja vaatelahjoituksin. Hope on poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys.

Hope:n kautta asiakasperheidemme on mahdollista saada lasten vaatteita, kenkiä, leluja, lakanoita, pyyhkeitä, kodin tavaraa, urheiluvälineitä, polkupyöriä, turvaistuimia, lasten sänkyjä, vaunuja/rattaita. Kaikki tavara tulee meille lahjoituksena ja lähtee myös lahjoituksena asiakasperheillemme. Joskus pystymme tarjoamaan perheillemme erilaisia elämyksiä, lahjakortteja eri kauppoihin mutta kaikki riippuu lahjoittajistamme. Me kaikki Hopelaiset teemme täysin vapaaehtoistyötä, palkattuja henkilöitä on vain kaksi toiminnanjohtajamme ja toiminnanohjaaja.

Tällä hetkellä meillä on NUORTEN UNELMA KAMPANJA meneillään. Kampanjan tarkoituksena on antaa asiakasperheidemme nuorille siivet unelmaan. Kampanja on tarkoitettu 12-17vuotiaille. Olemmekin saaneet aivan ihania unelmia ja tarinat niiden takana ovat uskomattomia. Paljon on toiveita toteutettu mikä on aivan ihanaa mutta edelleen osa toiveista on toteutumatta. Nyt haluaisinkin pyytää apua teiltä lukijani. Käy sivulla https://fi-fi.facebook.com/HopeTurku/ ja katso toiveita olisiko siellä joku sellainen toive minkä juuri sinä, ystäväsi, ehkä työpaikkasi tai yhdessä ystävien kanssa pystyisitte toteuttamaan. Tällä hetkellä näyttää ainakin että kaikki elektroniikka laitteet jäävät toteutumatta.

Auttamisen kulttuuri ei synny syyllistämällä. Hyvän kierre syntyy tekemällä itse sitä mistä puhuu. Välittäminen on tekoja – vaikuttamista isoihin asioihin pienillä teoilla.

”Toivon päivänä 4.6.2018 haluamme muistuttaa nuorten unelmien ja toiveiden tärkeydestä sekä siitä, että tarvitsemme vähävaraisten nuorten toiveiden toteuttamiseen Sinun apuasi. Kampanja on käynnissä 21.5.-4.6.2018.”

Kuinka voit auttaa?

Toteuta nuoren toive, jonka löydät alla olevalta listalta, somekanavistamme tai suoraan paikallistoimijalta. Toiveita lisätään aamuisin ja iltapäivisin. Kun päätät toteuttaa toiveen, ota yhteyttä soittamalla 044-7880815 ma-to klo 10-14 välillä tai sähköpostilla turku@hopeyhdistys.fi löydät Hope:n myös Instagramista.

Itselleni tämä vapaaehtoistyö on antanut paljon näiden vuosien aikana. Olen saanut paljon hymyjä ja nähnyt iloa kun olemme pystyneet auttamaan perheitä, isompia ja pienempiä, lapsia ja nuoria. Tarinat ovat tallentuneet sydämeeni ja kannan niitä mukanani koko elämän. Tänä vuonna olemme auttaneet jo melkein 330 perhettä ja 800 lasta ja nuorta.

Kiitos sinulle lukijani kun luit kirjoitukseni.