Maitorahka nautinto vai inhokki?

Paljon puhuttu maitorahka herättää tuntemuksia varmasti melkein jokaisessa. Toiset inhoaa makua ja toiset tykkää. Toisille maitorahka on osa diettiä, toiset syövät muuten vain ja osa ei syö ollenkaan. Itse olen kuulunut niihin joka on inhonnut maitorahkaa eikä sitä ole pystynyt syömään kuin naama mutrulla. Maitorahka on hyvä ja nopee välipala, aamupala tai iltapala. Päätinkin kesällä etsiä vaihtoehtoja jolla muuttaa maitorahkan makua entisestään. En halunnut laittaa sitä smoothieen enkä käyttää mehukeittoa maun muuttamiseen.

Aloin tutkimaan eri verkkosivuja joista voisi löytää ideoita rahkan maustamiseen. Päädyin Bodylabin verkkosivuille nopeasti googlen kautta ja siellä silmiini osui Zero Drops- makuesanssi joita aloin tutkimaan enemmän. Zero Drops pulloja on 6 eri makua: Banaani, Mango Passion, Persikka, Vadelma, Mansikka ja Vanilja. Zero Drops on täysin sokeriton ja siinä on luontaiset aromit. Tilasinkin näistä kolme makua kokeiluun. Pullojen tultua ostin jääkaappiin maitorahkaa ja päätin kokeilla makuja. Hieman olin epäileväinen voiko pullosta tiputtamalla tulla sitä makua jota luvataan. Pari tippaa rahkan joukkoon ja maku muuttui heti. Itse käytän tällä hetkellä 4-6 tippaa rahkan joukossa ja maistuu juuri oikealle maulle. Näissä pulloissa on se hyvä että ne on muovipulloja joita voi vaikka kantaa mukana ja makua pystyy itse säätelemään. Suosittelen kokeilemaan jos juurikin sulle pelkkä rahkan maku on inhokki ja ihan mielenkiinnosta myös kannattaa koittaa.

Samalta sivulta tilasin itselleni 2,2litran juomapullon. Oon pitkään kaivannut isoa pulloa jossa on kunnon tiivis korkki ja hyvä kantaa. Tämä pullo täyttää kaikki ne kriteerit.

Käy kurkkaamassa mitä kaikkea Bodylabin http://www.bodylab.fi verkkokaupasta löytyy 🙂 Itsellä vielä harkinnassa tilata Pancake ja Waffle Mix paketti verkkokaupasta. Välillä voisi herkutella.

Jos tuli jotain mieleen niin lukisin mielelläni ajatuksia ja kommentteja 🙂

Oikein hyvää alkavaa viikonloppua!

 

 

 

Comments are closed.