Freshlife With Susanna

MoikkaMoi!

Olen pitkään jo suunnitellut aloittavani blogi kirjoittamisen mutta jotenkin se lopullinen sysäys siihen kirjoittamiseen on jäänyt. Nyt oman elämäntapa muutoksen myötä päätin että haluan jakaa muillekin tämän kokemuksen ja matkan. Motivoida muitakin ihmisiä elämäntapa muutokseen.

Olen 34-vuotias Turkulainen ja mun perheeseen kuuluu kolme ihanaa lasta ja mies. Tällä hetkellä oon kotona ja opiskelen väylä opintoja, tarkoituksena aloittaa ammattikorkeakoulu ensi syksynä. Olen tehnyt vapaaehtoistyötä kohta 7vuotta vähävaraisten lapsiperheiden eteen.

Pitkään itsekin harkitsin elämäntapa muutosta kunnes helmikuussa 2017 päätin että nyt asialle on tehtävä jotain kun oma peilikuva ei näyttänyt enää hyvälle eikä olokaan ollut mitä parhain.

Olen aina nimittänyt itseäni pullahiireksi ja viihtynyt kotona paremmin kuin hyvin. Tiesin jo helmikuussa että tähän matkalle mä tarvitsen raudanlujan ja hyvän ammattilaisen mukaan.  Maaliskuussa tapasin ensimmäistä kertaa mun oman personal trainerin Miisan ja siitä päivästä lähtien ollaan yhdessä kuljettu tätä matkaa.

Perheen tuki ja kannustus on ollut mieletöntä! Ilman jatkuvaa tukea ja sitä kannustusta jota mun perhe antaa, mä en olisi tässä vaiheessa.

Blogissa tuun kertomaan mun omasta arjesta, siitä mistä koostuu mun normaali päivä, treenauksesta, ruokavaliosta, miten yhdistän oman muutoksen äitiyteen, sudenkuopista mun matkassa.

Lähde mukaan mun matkalle! Hyvää alkavaa viikkoa!

1 KOMMENTTI

KOMMENTOI

Kommentoi!
Kirjoita nimesi