Maatilalta motivaatiota

  2
  666

  Kun olin lapsi. Kuljin aina pappani perässä maatilalla. Navetalta lehmien lypsämisen jälkeen minkkitarhalle ruokkimaan minkkejä. Aamusta iltaan kuljin mukana päivän askareissa ja kyselin mitä milloinkin mieleen tuli. Eläimien lähellä sain olla lukuisia päiviä omassa lapsuudessa. Uskon, että sillä on ollut suuri merkitys minun elämälleni. Se maatilan elämä oli jotenkin niin aitoa. Hoidimme eläimiä, huolsimme maatilaa ja teimme kaikkea mikä liittyy maatilan arkeen. Vaikka varmasti monella tapaa hyvin raskasta.

  NAVETTAAN LÄHDÖSSÄ ILMEISESTI

   

  Maatilan rauhaa Norjassa

  Kävimme viikonloppuna meidän lähellä eräällä maatilalla ystävä perheen kanssa. (Bergvang Gård) Tämä maatila on auki kaikille ihmisille ja sinne pääsee tutustumaan eläimiin. Joita siellä kyllä riitti. Oli Lehmiä, hevosia, koiria, sikoja, alapoika, laamoja, lampaita, kukkoja, kanoja ja vaikka mitä muita koti eläimiä. Lapset voivat siellä ratsastaa hevosilla tai istua koiravaljakon kyydissä. Kaikenlaista aktiviteettia oli rakennettu tämän maatilan ympärille, mutta ei kuitenkaan liikaa. Tilalta hehkui kuitenkin se oikeanlainen maatilan tunne. Siellä oli maatilan rauha. Semmoinen niin luonnollinen. Ei tekemällä tehty.

  Ilma oli aivan uskomaton. Niin keväinen kuin yleensäkkin tähän aikaan vuodesta Oslossa. Aurinko paistoi lämpimästi ja sulatti lunta niin, että räystäät itkivät onnesta. Meillä oli kyllä mahtava päivä lähellä eläimiä. Lähellä maatilan rauhaa. Jotenkin se vaan rentouttaa kummasti. Tämmöisen päivän jälkeen on mukava lähteä kulkemaan kohti pääsiäistä.

  Nämä kuvat puhuvat puolestaan. Meillä oli mahtavaa!

  2 KOMMENTIT

  KOMMENTOI

  Kommentoi!
  Kirjoita nimesi