Kun mielen solmut alkaa aukenemaan,tulee rakkaus ja vapaus valita miten jatkaa eteenpäin.

 

Tiedätte varmaan sen tunteen kun koette Ahaa!hetken?

Kuin verho olisi nostettu jonkin pimennossa olevan tiedon tai asian päältä pois ja näette koko jutun ihan eri valossa ja kokonaan.Olette ehkä pähkäillyt asiaa ja ajatellut ettei sille koskaan tule mitään päätöstä,solmukohta on ja tulee aina olemaan.Välillä sitä käy kurkimassa ja arvuuttelemassa,aukeaisiko se vai potkisiko sen takaisin sinne pimeään nurkkaan odottamaan.Kuitenkin se kiertää mielessä muistuttelemassa itsestään,houkuttelee ratkaisemaan mutta ei anna valmiita vastauksia.

Sitten yhtäkkiä,ehkä edes miettimättä asiaa koette sen tunteen ja ajatuksen että ongelma ratkeaa.Voi olla että teette juuri sillä hetkellä ihan jotain ei-juuri-siihen asiaan liittyvää juttua tai olette siinä ihanassa flow tilassa kun asiat ja ajatukset rullaa omin voimin eteenpäin pinnistelemättä.Joku pikkujuttu laukaisee sytyttimen ja sitten sitä mennäänkin!

Bling! Itselle on syttynyt valo viime aikoina useastikin,oikeastaan kaikki lähti rullamaan ihan pienestä asiasta ja ahaa-ajatukset seurasi toinen toistaan.Välillä nauratti koko touhu,kun mieltä kaihertavat ajatukset olikin juurikin niin yksinkertaisia,niin helppoja ettei tullut ajatelleksikaan!Jokin kumma pelko ja ahdistus oli niitä työntänyt poispäin.Kun sai yhden solmun auki alkoi umpisolmujen aukaisu olla melko helppoa.

Se pelko oli kiittämätön kaveri joka ei tykännyt että asiat ratkeaisi.Se halusi pitää mut just siinä ja paikallaan..”Onhan tässä nyt hyvä,älä nyt vaan kurkota tähtiin kun putoat kuitenkin.Ei sinusta ole tähän.” Onhan toki niitä ulkopuolisiakin dissaajia,jotka haluavat lytätä ja pistää matalaksi,mutta ne on helpompi unohtaa kuin ne omat sisäiset pelot.

Hyvähän mun olikin siinä,itse itselleni oon luonut elämän jota rakastan.Mutta elämä on myös eteenpäin menemistä ja kehittymistä,itsensä haastamista ja pelkojen kohtaamista.Silloin kasvaa ja voi hyvin,ehkä voit antaa muillekin  enemmän itsestäsi ja ennenkaikkea itsellesi.On mukava oppia tuntemaan itsensä haasteiden kautta,kun luottaa itseensä ja elämän kantavaan voimaan.

Kun pääsee irti elämisen pelosta alkaa elämään rakkaudessa,rakkaudesta,rakkauteen.

 

Lyhyestä virsi kaunis♥

Rakkauvella,Sana-Mari