Kipinöitä

 

Tervehdys täältä ruudun toiselta puolelta ;aamu on lähtenyt käyntiin tietokoneella istuen ja miettien sopivaa esittelytekstiä omaan,ekaan blogiin.

Wau ja huh!

Kissojen rapsuttelua,musiikkia ja pakurikahvia,näillä lähdin liikkeelle ja hyvä tästäkin päivästä näyttäisi tulevan.Miksipä ei<3

♥Kuinka just sun päivä on lähtenyt rullaamaan tänään?♥

Ota pikku hetki ja vaikka se kaffikuppi,rentoudu ja lue mitä aion Motivaatiomaanantain uutena bloggaana kirjoittaa,mistä aiheista ja miksi.Kerron siis hiukan itsestäni.

    ♥ Ja hei,ota vaikka keksi kaffin seuraksi,eiköhän nyt ala olemaan jo päiväkaffin aikakin.       (..mä ainakin otan:)♥

Niiin,tästä lähtee..

Pohjanmaan lakeuksilta,yhden ala-asteikäisen ihanan lapsen äiti,vuorotyöläinen,asiakaspalvelija,kolmen kissan orja ja sijaiskotina toimiminen eläinsuojelyhdistyksen kissoille.

Etäsuhde mieheen jonka kanssa saan jakaa arjen ja juhlan,elämän ja rakkauden. Perussairautena,onnena ja epäonnena mulla on migreeni jonka kanssa olen elänyt jo rapiat 30 vuotta. Vanha tuttu jonka taltuttamiseen olen kokeillut kaikki lääkkeet,nyt viimeiset vuodet olen yrittäny kesyttää sitä lempeästi luonnonmukaisilla hoidoilla/lääkkeillä,onnistuen ja epäonnistuen.

 

 

Elän elämääni intuitiivisesti,sen isompia suunnittelematta.  Ja kas,elämä on vienyt juuri sinne minne on pitänyt,mutkien kautta tai suoraan mutta aina juuri niinkuin pitää.

En kuitenkaan jää odottelemaan että onni tulee hakemaan kotisoffalta vaan jos tuntuu että jotain täytyy tavoitella en jää toimettomaksi vaan tavoittelen sitä mitä haluan. Ainahan se ei ole just sitä mitä on toivonut,mutta aina se on ollut sitä mitä tarvitsen. 

♥Luotan elämään ja sitä kantavaan voimaan♥

Kuuntelen itseäni-sitä samalla harjoitellen-ja yritän oppia kuuntelemaan myös toisia paremmin.Tässä en ole koskaan valmis,ikuisuusprojekti.

Arvostan ja kunnioitan luontoa,ihmisiä ja kaikkea elämää mitä ympärillämme on. Uskon hyvään,kaikessa,mutta tiedän että on olemassa myös pahaa.

Kirjat,runot,ekoilu ja kirppistely kuuluu kiinteästi mun elämään.Kemikaalikuorman vähentäminen monin tavoin on tämän hetken tavoite.Kirjoitan ja valokuvaan mutta tähän asti vain itselleni,blogin myötä avaan tätäkin ovea itselle ja teille.

Ja jottei nyt menisi ihan ittensä kehumiseksi niin onhan mussa niitä ei niin mukaviakin puolia,nimittäin osaan olla järisyttävän itsepäinen,aamuisin en ole mukavaa seuraa,oon välillä ehkä turhankin huoleton ja huonomuistinen..myönnän ja allekirjoitan.

Mut hei,en mä kaikkea voi nyt paljasta,sun pitää lukea mun tulevia postauksia niin saat kuulla lisää:)

Toivottavasti viihdyt sanoissani niin että palaat uudestaan lukemaan:)

(Ai niin,ja ikää on kolmisenkymmentä ja risat.Muistaakseni)

 

 

2 KOMMENTIT

  1. Kiitos kun luit?
    Ihanaa olla mukana,tää on aika jännää?
    Ekoilusta ja kemikaalikuorman vähentämisestä kirjoittelen joulukuun lopussa,suklaan syönnin lomasta jossain?

  2. Mahtavaa juttu. Kiitos esittelystä ja siitä että olet mukana! Kemikaalittomuus ja luonnonmukaisuus ovat kiinnostavia aiheita 🙂

Comments are closed.