Unelmat tavoitteeksi

…on tämäkin työmää…

Muistan ajatelleeni Superdieetin kolmannella viikolla että eihän tästä tuu yhtään mitään, mut niin sitä vaan ollaan porskutettu eteenpäin ylä- ja alamäkien kautta. Takana on siis tammikuun 9.päivästä lähtien valmennuksia FitFarmilta ja 35kg on löysää sulanu pois. Tällä hetkellä oon mukana Satu Kalmin Bikini Challengessa ja tuskin tuun ikinä valmennusta vaihtamaan. Muutosta kropassa ei oo syyskuun jälkeen tapahtunut ulkoisesti, mutta sisäisesti oon tämän syksyn aikana kasvanut aika paljonkin. Tarkoitus oli elokuun lopulla lähtee dieetille, mutta me valmentajan kanssa päätettiin, että pidän nyt loppuvuoden yllä tätä nykyistä kuntoa ja tammikuusta jatketaan taas rasvanpolttoa.

Jos niitä tavotteita mietitään, niin oon tämän vuoden aikana saanut elämässäni aikaan paaaaljon enemmän asioita, mitä ikinä. Oon toteuttanut mun unelmia koko vuoden ja aijon tehdä saman myös ensi vuonna. Toisin sanoen oon alkanut pitkästä aikaa elämään tätä mun elämääni!

Mulla on se oma koti, ihana aviomies, meijän lauma kasvo kolmannella kultsulla, vakituinen työpaikka, opiskelen personal traineriks mikä on ollut haaveena jo pitkään, saan olla mukana tätä mahtavaa blogiverkostoa ja alan jopa pikku hiljaa tykkäämään itestäni monen vuoden jälkeen! Ja kaikki nämä muutokset on tapahtunut nimenomaan tämän vuoden puolella.

Tarkoitus on täällä blogin puolella kirjotella omia kokemuksia elämäntapamuutoksesta, jakaa hyviä treeni- ja ruokavinkkejä, jotka oon kokenut itselleni hyväksi, ja vinkkejä ylipäätään hyvinvoinnista. Kirjoitan omasta arjesta, menneisyydestä ja tulevaisuudesta, opiskelusta, töistä ja tulevasta yrittäjyydestä.

Tavotteita on vielä paljon, mutta monta etappia oon myös jo ylittäny. Oli kysymys sitten painonpudotuksesta, töistä, opiskelusta tai mistä tahansa maan ja taivaan välillä, pitää yrittää olla ajattelematta niitä negatiivisia asioita elämässä. Jos hommat alkaa takkuamaan, miettikää asioiden kokonaisuutta! Sitä, mitä ootte jo saavuttaneet, tai sitä, mitä tulette saavuttamaan kun vaan jaksaa pusertaa eteenpäin. Tällä ajattelutavalla pääsee jo pitkälle.

Ihanaa päivää teille kaikille!?