Joulukalenteri Luukku 10

  0
  453

  Luo itsellesi elämässä tavoitteita ja haaveita. Kun haluat jotakin asiaa koko sydämmestäsi lähdet huomaamatta kulkemaan sitä kohti.

  Haaveet ovat tärkeitä elämässämme. Mutta joskus ne saattavat olla kadoksissa. Elämässä saattaa olla iso ”umpisolmu”. Eikä silloin välttämättä ole voimia jaksaa haaveilla tai luoda suurempia tavoitteita elämään.

  Ehkä silloin ei tarvitse haaveilla. Haaveiden pitää tulla mielestäni omasta halusta. Ei väkisin tai muiden tahdosta.

  Jos ”haaveidenmoottori” tuntuu olevan tukossa. Minulla on yksi hyvä huolto paikka. Käy kokeilemassa luonnon rauhaa. Kun sen ”öljyn” antaa hoivata ”haavemoottoriasi”. Alkaa taas hyvänolon nesteet pyörimään kehossasi.

  Toivon. Ettei kukaan kulje haaveitaan kohti hampaat irvessä. En usko että haaveista tulee silloin sellaisia kuin niiden tulisi olla. Eihän valmiissa maailmassa ole kiire. Omat voimavarat kannattaa ottaa huomioon. Toivon. Ettei kukaan pilaa haaveitaan suorittamalla.

  Kulje sellaisten ihmisten kanssa, jotka osaavat iloita haaveistasi ja kannustavat sinua niihin. Huomioi myös itse ystäväsi. Kannusta heitä haaveissaan. Sillä juuri sitähän ystävät kaipaavat toisiltaan.

   

  KOMMENTOI

  Kommentoi!
  Kirjoita nimesi